Mitä mahtavin kesäseikkailu on nyt takana

kera 1 kommentti

Huhhuh. Kun on hauskaa ja hyvää seuraa, niin aika menee todellakin kuin siivillä. Kuten aiemmin jo puhelin, niin otimme viime kuun puolella Lauran kanssa suunnaksi seikkailun pitkin Eurooppaa. Nyt on tullut kotiuduttua muutaman päivän verran ja mielessä pyörivät vain hyvät muistot tästä matkasta ja kaipuu uudelle reissulle.

En sen kummempaa pitkää jaarittelua matkan kulusta nyt kirjoita, mutta ihan omankin muistan kannalta lienee hyvä hieman kerrata matkan kulkua.

Location_history_June2015
Matkan ensimmäisenä etappina toimi Helsinki, jossa vietin Niinan luona muutaman yön, kunnes oli viimein aika nousta koneeseen ja julistaa matkan virallinen osuus alkaneeksi. Ensimmäisenä välietappina toimi Riika Latviassa, jonka jälkeen suuntasimme Amsterdamiin. Vietimme Damissa vain yhden pikaisen yön, koska seuraava vierailukohteemme oli Leeuwarden hieman pohjoisempana. Juhannus sujuikin mukavasti Jennan luona kyläillen ja tutustuen uusiin ihmisiin. Kolme yötä vierähti kuin siivillä, kunnes oli aika jälleen suunnata Amsterdamiin.

Olen jo vuosia halunnut vierailla Amsterdamissa, eikä paikka ollut pettymys – päinvastoin.Vaikkei sää mikään parhain ollut, niin joka hetki oli nautintoa. Kaupungissa vietetyn ajan jälkeen valitsimme vaihtoehtoisen kulkuvälineen jatkaa matkaa. Edessä oli yli 900 kilometrin matka Frankfurtin ja Nurburingin kautta kohti Prahaa Tsekeissä, jonka taitoimme EuroLinesin bussilla.

Praha yllätti kauneudellaan ja laajuudellaan minut. Paljon hyvää olin kuullut kaupungista, mutta jälleen kerran oli mukavaa yllättyä positiivisesti. Lomamme loppupuoli kuluikin helteissä Prahassa seikkaillen ja muun muassa Zizkovaska Nocin -kaupunkifestareilla.

Nyt jokusen päivä takaisin Suomessa olleeni olo on hieman tyhjä. Asuntokin tuntui aluksi niin vieraalta ja mieli halajaa takaisin seikkailemaan. Toisaalta, mikäpä seikkailua estäisikään.

Seuraa Hannu Luhtasela:

31-vuotias elämäntapanautiskelija.

Viimeisimmät kirjoitukset julkaisijalta

Yksi vastaus

  1. […] Viime kesän reissun jäljiltä vanha kunnon matkakuume iski minuun jälleen toden teolla. Kun on vielä jonkin verran terveyttä ja taloudellisia mahdollisuuksia, niin mikseipä sitä jatkaisi reissaamista. Näinpä ollen kuukauden päästä on tarkoitus lähteä Kaisan kanssa lomailemaan muutamaksi viikoksi etelän lämpöön. Viime reissun ollessa omatoiminen reppureissu, tällä kertaa lomaksi muodustuu enemmälti hotelliloma. Tämänkin aamun sateinen sää vain yllyttää intoa lähteä jo samantien lentokentälle. […]

Jätä vastaus