Hannu Luhtasela - Talvi 2015

Syntymä

Tämä tarina alkaa vuoden 1985 heinäkuusta, jolloin vanhempani olivat viettämässä iltaa yhdessä tulevan kummitätini kanssa. Ilta oli ilmeisesti sen verran mukava, että halusin liittyä mukaan juhliin ja annoin ensimerkit siitä, että olen valmis tähän maailmaan. Juhlat saivat unohtua ja matka Nivalasta Oulaisiin synnytysosastolle alkoi. Kello yhdeksän aikaan 29.7.1985 kuului ensiparkaisuni. Aikanaan minulle annettiin nimi Hannu Luhtasela ja muutamaa vuotta myöhemmin parkujien joukkoon liittyi myös siskoni Heli.

Kasvu

Reilut 19 vuotta asuin perheeni kanssa Nivalassa, jossa myös kävin kouluni, kunnes vuoden 2005 helmikuussa olikin viimein aika muuttaa omilleni. Ensimmäiseksi omaksi asuinpaikaksi muodostui Oulu, josta en ole sen koomin muualle muuttanut. Omalla tavallaan sydän on aina kotitalossa Nivalassa, mutta en usko, että siellä enää koskaan tulisin asumaan. Teini-iästä lähtien kyseinen kaupunki ei tuntunut enää omalta ja vuosien saatossa Oulusta on tullut uusi kotini. Täällä ovat ystäväni ja elämäni.

Nykyisyys

Elämään on vuosien saatossa mahtunut niin ylä- kuin alamäkiäkin, mutta pääpiirteittäin elämä on ollut hienoa ja nykyään asun Oulun Raksilassa. Suurimman osan ajasta nykyään vie journalismin opiskelu Oulun ammattikorkeakoulussa, mutta onneksi aina välillä sekaan mahtuu vapaa-aikaakin.