Da Vinci -koodi

kera 4 kommenttia

Eilen aloittamani, eilen lopettamani Dan Brownin teos Da Vinci -koodi oli mahtavaa luettavaa. Erittäin mukaansatempaavaa ja viihdyttävää, suosittelen tätä teosta kaikille.

Seuraa Hannu Luhtasela:

31-vuotias elämäntapanautiskelija.

Viimeisimmät kirjoitukset julkaisijalta

4 vastausta

 1. Jari
  | Vastaa

  Itse luin kirjan intissä, meni vaatimattomat 2kk, joten kai luin hieman eri tahtia kuin sinä. Kirja oli tosiaankin viihdyttävä ja antoi ehkä hieman ajattelemisen aihettakin. Nyt luvussa on Remeksen Itäveri, jonka pukki toi. Ei aivan samaa tasoa, mutta viihdyttävä tämäkin. Intin alussa luin Linnunradan käsikirja liftareille -trilogian (eli kaikki neljä plus yksi kirjaa). Suosittelen sitä lämpimästi, taitaa olla vieläkin tarjouksessa Suomalaisessa 15e:lla (900 sivuinen tiiliskivi).

 2. Hannu
  | Vastaa

  Jos tarkkoja ollaan, niin trilogian nimi taitaa olla Linnunrata, muistaakseni vain ensimmäisen osan nimi oli Linnunradan käsikirja liftareille. Eli kyllä Arthur Philip Dentin seikkailut ovat minullekkin tuttuja, jo vuosia sitten luin hänen matkastaan linnunradan halki.

 3. late
  | Vastaa

  erittäin hyvä kirja…olisi hienoa nähdä viimeinen ehtoollinen louvressa

 4. lumikki
  | Vastaa

  kirja tosiaan oli yhtä hyvä kuin saman kirjailijan kirjoittama enkelit ja demonit. da vinci- koodissa vain olin kai hieman nokkelampi, sillä arvasin muutamia asioita ennen kun henkilöt keksivät/paljastivat ne. esim, kävin katsomassa netistä viimeinen ehtoollinen- taulua ja ihmettelin miten jeesuksen oikealla puolella oleva ihminen näytti selvästi naiselta :)

Jätä vastaus